- %

Najniższa cena tego produktu w ciągu 30 dni przed obniżką wyniosła 13 850,78 zł.
Wypełnij formularz i sprawdź ofertę przygotowaną specjalnie dla Ciebie
Opis:
Parametry techniczne:
*Maksymalna pojemności wsadu ciasta odnosi się do stosunku mąki do wody 1:0,6 i może się różnić w zależności od przepisu,
Minimalna pojemności wsadu ciasta stanowi około 20% maksymalnej pojemności,
W przypadku ciast ciężkich o hydracji poniżej 55% - takich jak makarony jajeczne i ciasta drożdżowe, należy zmniejszyć maksymalny wsad mąki o 50%,
brutto | 1 052,51 zł |
|
netto | 855,70 zł |
|
brutto | 3 707,12 zł |
|
netto | 3013,92 zł |
|
brutto | 299,70 zł |
|
netto | 243,66 zł |
|
brutto | 23 869,80 zł |
|
netto | 19406,34 zł |
|
brutto | 18 560,70 zł |
|
netto | 15090,00 zł |
|
brutto | 1 319,91 zł |
|
netto | 1073,10 zł |
|
brutto | 2 407,73 zł |
|
netto | 1957,50 zł |
|
brutto | 62,84 zł |
|
netto | 51,09 zł |
|