• %

Wilk do mięsa Kitchen Line HENDI 12 Nr kat.: 210802

Dostępność:
Produkt dostępny (100 szt.)
Gwarancja:
12 miesięcy
Czas realizacji:
1-2 dni

Gwarancja

brutto 1 884,69 zł 2 581,77 zł
netto 1532,27 zł 2099,00 zł

Najniższa cena tego produktu w ciągu 30 dni przed obniżką wyniosła 1 987,96 zł.

Ilość
sztuk:

 

 

 

Profesjonalny wilk do mięsa z linii Kitchen Line marki Hendi. Doskonale sprawdza się w dużych restauracjach, małej gastronomii. Wysoka jakość wykonania naszych produktów to gwarancja satysfakcji.

Cechy produktu:
– Wysokiej jakości, profesjonalne urządzenie przeznaczone do mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry
– Lej załadowczy i głowica wykonane z polerowanego stopu aluminium
– Prosty demontaż ułatwia czyszczenie urządzenia
– Silnik posiada zabezpieczenie przed przegrzaniem
– Gardziel wykonana z odlewu żeliwa
– Lejek do kiełbas z polipropylenu w zestawie
– Taca załadowcza wykonana ze stali nierdzewnej
– 2 sitka z otworami 6 i 8 mm wykonane ze stali nierdzewnej
– Nóż i ślimak wykonane ze stali nierdzewnej
– Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
– Przycisk resetujący chroniący przed przeciążeniem
– Antypoślizgowe nóżki
– Wyłącznik zgodny z normami EC i CE
– Wydajność chwilowa 100 kg/h (210 802) i 200 – 220 kg/h (210 819)
– prędkość obrotowa: 170 (rpm)

UWAGA – Maszyna nie jest przeznaczona do pracy ciągłej
Po każdych 10-15 minutach pracy należy zrobić minimum 5 minutową przerwę
Nie dopuszczać do przegrzania silnika

Dane techniczne

  • moc 550
  • wysokość 484
  • napięcie 230
  • szerokość 261
  • wydajność chwilowa (kg/h) do 100
  • Długość 432
  • Gwarancja 12 miesięcy
  • Czas realizacji 1-2 dni
  • Producent Hendi

Komentarze

Napisz swoją opinię

Wilk do mięsa Kitchen Line HENDI 12

Napisz swoją opinię

Twój e-mail
Nazwa produktu
Pytanie o produkt