• %
Prasa do pizzy SP 50 | system prasowania na zimno | śr. 500 mm
  • Prasa do pizzy SP 50 | system prasowania na zimno | śr. 500 mm
  • Prasa do pizzy SP 50 | system prasowania na zimno | śr. 500 mm
  • Prasa do pizzy SP 50 | system prasowania na zimno | śr. 500 mm
  • Prasa do pizzy SP 50 | system prasowania na zimno | śr. 500 mm
  • Prasa do pizzy SP 50 | system prasowania na zimno | śr. 500 mm
  • Prasa do pizzy SP 50 | system prasowania na zimno | śr. 500 mm
  • Prasa do pizzy SP 50 | system prasowania na zimno | śr. 500 mm
  • Prasa do pizzy SP 50 | system prasowania na zimno | śr. 500 mm
  • Prasa do pizzy SP 50 | system prasowania na zimno | śr. 500 mm
  • Prasa do pizzy SP 50 | system prasowania na zimno | śr. 500 mm

Prasa do pizzy SP 50 | system prasowania na zimno | śr. 500 mm Nr kat.: SP 50

Dostępność:
Produkt dostępny
Gwarancja:
12 miesięcy
Czas realizacji:
Zapytaj o czas realizacji przed zakupem

Gwarancja

brutto 33 432,69 zł 42 373,50 zł
netto 27181,05 zł 34450,00 zł

Najniższa cena tego produktu w ciągu 30 dni przed obniżką wyniosła 30 339,43 zł.

Ilość
sztuk:

 

 

 

Opis:

  • Prasa do pizzy włoskiej produkcji, przeznaczona do obróbki wyrośniętego ciasta na pizzę
  • Urządzenia pozwala na uzyskanie podkładu na pizzę o średnicy 500 mm
  • Opatentowany system zimnego prasowania nie wpływa na konsystencję ciasta oraz jego strukturę
  • Urządzenie posiada opatentowany system wałkowania za pomocą rolek znajdujących się w obrębie górnej płyty prasującej, które dają efekt ręcznego zagniatania ciasta, jakby robiły to ręce eksperta
  • Grubość ciasta można precyzyjnie regulować w 15-stopniowej skali, która jest zależna od plastyczności i miękkości ciasta
  • Dolna płyta prasująca jest podnoszona manualnie za pomocą dźwigni
  • Automatyczny start/stop
  • Obudowa wykonana ze stali malowanej proszkowo
  • Tarcze prasujące zabezpieczone są wełnianym filcem
  • Niskie zużycie energii
  • Płyty prasujące można w łatwy sposób zdemontować i wyczyścić po skończonej pracy
  • Urządzenie może pracować w temperaturze od 5 do 40°C, o wilgotności powietrza nie przekraczającej 90%
  • Obręcz do osobnego zakupu daje możliwość uzyskania pizzy z rantem - dopłata 1 940 zł netto
  • W przypadku prasowania ciasta o średnicy 500 mm nie ma możliwości uzyskania wysokich brzegów
  • Możliwość dokupienia podstawy - dopłata 3 860 zł netto

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary [mm]: 700x820x840
  • Maksymalna średnica ciasta [mm]: 500
  • Wydajność [szt./h]: 200-250
  • Dopuszczalna gramatura ciasta [g]: 100-1000
  • Moc [kW]: 0,75
  • Zasilanie [V]: 230
  • Waga [kg]: 150

 

 

 

 

Dane techniczne

  • Gwarancja 12 miesięcy
  • Czas realizacji Zapytaj o czas realizacji przed zakupem
  • Producent Resto Quality

Komentarze

Napisz swoją opinię

Prasa do pizzy SP 50 | system prasowania na zimno | śr. 500 mm

Napisz swoją opinię

Twój e-mail
Nazwa produktu
Pytanie o produkt