- %

Najniższa cena tego produktu w ciągu 30 dni przed obniżką wyniosła 36 336,17 zł.
Wypełnij formularz i sprawdź ofertę przygotowaną specjalnie dla Ciebie
Profesjonalne szafy do sezonowania mięsa, salami oraz sera zostały zaprojektowane i wyprodukowane w całości we Włoszech przy użyciu wysokiej jakości materiałów i najnowocześniejszych technologii, dla osiągnięcia idealnego sezonowania na sucho.
Projektując urządzenia skupiono się na odtworzeniu idealnego mikroklimatu i naturalnych metod tradycyjnie wykorzystywanych do sezonowania mięsa. W oparciu o te założenia opracowane zostały wyjątkowe szafy, z intuicyjną technologią, która łączy patenty w zakresie wentylacji, odkażania
i natleniania mięsa, salami oraz serów.
Szafy do sezonowania KLIMA pozwalają na przeprowadzenie wysokiej jakości procesów bezpiecznego biologicznie sezonowania w sposób łatwy i dostępny dla każdego.
Szafy idealnie sprawdzą się w restauracjach, steakhouse, sklepach mięsnych, małych gospodarstwach rolnych lub supermarketach. Możliwość całkowitego zarządzania procesem dojrzewania mięs na sucho, co jest kluczowym etapem w określaniu ich jakości organoleptycznych oraz poprawianiu smaku i delikatności.
Urządzenia charakteryzuje nowoczesna i bezpieczna konstrukcja wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304 (nadająca się do kontaktu z żywnością zgodnie z przepisami EC) oraz pokryta cyklopentanem dla maksymalnej izolacji termicznej. Szafy KLIMA wykorzystują opatentowane technologie, które czynią ten produkt wyjątkowym. Dodatkowo modele System wyposażone są w 7" intuicyjny ekran dotykowy, który maksymalnie ułatwia pracę z urządzeniem i dostosowanie go do indywidualnych potrzeb.
Opis:
W zestawie:
Parametry techniczne:
*Sugerowana pojemność dla prawidłowej pracy urządzenia
brutto | 241,70 zł |
|
netto | 196,50 zł |
|
brutto | 8.00 |
netto | 6599.00 zł |
brutto | 171,34 zł |
|
netto | 139,30 zł |
|
brutto | 116,24 zł |
|
netto | 94,50 zł |
|
brutto | 19 103,57 zł |
|
netto | 15531,36 zł |
|
brutto | 111,07 zł |
|
netto | 90,30 zł |
|
brutto | 66,87 zł |
|
netto | 54,37 zł |
|
brutto | 352.00 |
netto | 286.24 zł |