• PROMOCJA %

Piec konkwekcyjno-parowy cukierniczo-piekarniczy 8*600x400 system mycia panel Nr kat.: AREN084R

Dostępność:
Produkt dostępny
Gwarancja:
2 lata + 4 lata na części elektroniczne
Czas realizacji:
Produkt na zamówienie - 14-21 dni

Gwarancja

brutto 47 040,30 zł 66 253,95 zł
netto 38244,15 zł 53865,00 zł

Najniższa cena tego produktu w ciągu 30 dni przed obniżką wyniosła 66 253,95 zł.

Ilość
sztuk:

 

 

 

Piec konwekcyjno-parowy NABOO to zaawansowany technologicznie sprzęt, który ułatwi pracę klientom branży piekarniczej oraz cukierniczej. Dzięki niemu działalność zostanie zoptymalizowana, a zyski zwiększone.

TRYBY GOTOWANIA:

  • *System gotowania interaktywnego ICS*(Interactive Cooking System) to automatyczny system gotowania obejmujący przepisy kuchni europejskiej i azjatyckiej, ich historię, składniki, sposób przygotowania, program gotowania automatycznego i prezentację potraw na talerzu
  • Gotowanie ręczne w 3 trybach
    – tryb konwekcyjny gorącym powietrzem od 30ºC do 300ºC
    – tryb parowy w zakresie od 30ºC do 130ºC
    – tryb konwekcyjno-parowy (combi) w zakresie od 30ºC do 300ºC
  • Tryby programowane – możliwość programowania i zapisywania metod pieczenia w sekwencji automatycznej (maksymalnie 15 cykli), nadanie nazw przepisom, przypisanie zdjęcia i dodanie informacji
  • Funkcja MULTILEVEL oraz JUST IN TIME
  • AUTOCLIMA – automatyczny system do pomiaru temperatury oraz kontroli wilgotności w komorze pieca
  • Fast-Dry – system szybkiego osuszenia komory pieca
  • Podwójny multilevel (możliwość podziału poziomu na 2 niezależne części)

 

WYPOSAŻENIE:
*10-calowy kolorowy ekran dotykowy (LCD – TFT) o wysokiej rozdzielczości

  • Wyświetlacz, który można skonfi gurować w zależności od potrzeb użytkownika, zapisując najczęściej używane
    programy jako pierwsze
  • Połączenie z Chmurą LAINOX za pomocą Wi-Fi/kabla sieciowego umożliwiające zapisanie własnych ustawień, aktualizację oprogramowania, archiwizowanie danych HACCP i pobieranie nowych przepisów
  • Automatyczne gotowanie po naciśnięciu jednego przycisku (ICS)
  • Organizacja przepisów w folderach z opcją podglądu i nadania każdemu folderowi własnej nazwy
  • Inteligentne rozpoznawanie przepisów w folderach wielopoziomowych
  • Pokrętło SCROLLER PLUS z funkcją wyboru i zatwierdzania opcji
  • Automatyczne otwieranie drzwi za pomocą przycisku „Open”
  • Natychmiastowe wyświetlanie wykresów HACCP w trybie gotowania ICS

 

MYCIE I KONSERWACJA:

  • Autodiagnostyka przed rozpoczęciem użytkowania urządzenia, opisowe i dźwiękowe sygnalizowanie nieprawidłowego działania
  • System mycia ręcznego z wyjmowanym prysznicem
  • Automatyczny system myjący

 

STEROWANIE:

  • Autorewers (automatyczna zmiana kierunku pracy wentylatora) pozwalająca na równomierne opiekanie
  • Automatyczne, równoległe sterowanie temperaturą w komorze i wnętrzu potrawy, system DELTA T
  • Automatycznie regulowane skraplanie pary
  • Łatwy dostęp do parametrów programowanych przez użytkownika za pomocą menu
  • Możliwość zaprogramowania gotowania z opóźnieniem
  • Możliwość wyboru maksymalnie 6 prędkości wentylatora, pierwsze 3 prędkości automatycznie uruchamiają zmniejszenie mocy grzania – w przypadku specjalnych sposobów gotowania można użyć prędkości przerywanej
  • Sterowanie temperaturą wewnątrz produktu za pomocą sondy czteropunktowej
  • Możliwość podłączenia sondy na zewnątrz komory pieczenia, umożliwiające szybkie podłączenie sondy igłowej do pieczenia próżniowego albo systemu kilku sond Multiprobe
  • Oświetlenie halogenowe
  • Złącze USB do pobierania danych HACCP, aktualizacji oprogramowania, wgrywania/pobierania programów pieczenia
  • Możliwość ustawienia wyłączenia pieca po zakończonym procesie automatycznego mycia
  • Kompatybilność z systemem optymalizacji zużycia energii SN (opcjonalnie)
  • SERVICE – program służący do: kontroli działania płyty elektronicznej i wyświetlacza temperatury sondy.
  • Zegar urządzenia połączony z podstawowymi funkcjami, umożliwiający przeprowadzenie programowanej konserwacji
  • Licznik godzin pracy wszystkich podstawowych funkcji
  • ECOSPEED – dzięki rozpoznaniu ilości i rodzaju przygotowywanego produktu, Naboo optymalizuje pobór energii, steruje nim i utrzymuje odpowiednią temperaturę pieczenia, nie dopuszczając do zmian
  • ECOVAPOR – system umożliwia znaczące zmniejszenie zużycia wody i energii dzięki funkcji automatycznego sterowania nasyceniem pary w komorze pieczenia
  • GREEN FINE TUNING – nowy system modulacji palnika i wydajny wymiennik ograniczające utratę mocy i zmniejszające szkodliwe emisje (tylko w wersjach gazowych)BUDOWA
  • Idealnie gładka, szczelna komora
  • Drzwi z podwójną hartowaną szybą, komorą powietrzną i wewnętrzną szybą odbijającą ciepło zmniejszają emisję ciepła w stronę operatora i podnoszą wydajność urządzenia
  • Składana szyba wewnętrzna umożliwiająca łatwe czyszczenie
  • Regulowany zawias zapewniający optymalne uszczelnienie
  • Zdejmowany deflektor, ułatwiający dostęp do komory wentylatora i jej czyszczenie
  • Współczynnik szczelności IPX5

 

WYPOSAŻENIE STANDARDOWE:

  • Połączenie Wi-Fi
  • Automatyczny system myjący LCS wyposażony w 1 zbiornik z detergentem 990 g
  • Sonda wielopunktowa śr. 3 mm
  • Gniazdo USB

Dane techniczne

  • wymiary zewnętrzne 930x825x1040h
  • moc całkowita 16kW/400V
  • pojemność komory na pojemniki 600x400 mm 8*600x400
  • Gwarancja 2 lata + 4 lata na części elektroniczne
  • Czas realizacji Produkt na zamówienie - 14-21 dni
  • Producent Lainox

Komentarze

Napisz swoją opinię

Piec konkwekcyjno-parowy cukierniczo-piekarniczy 8*600x400 system mycia panel

Napisz swoją opinię

Twój e-mail
Nazwa produktu
Pytanie o produkt