• -18%

Piec konwekcyjno-parowy elektryczny | system myjący | 6xGN2/3 | 6,3 kW | 400 V | Mychef Cook MASTER Compact 623E TSC Nr kat.: Cook MASTER Compact 623E TSC

Dostępność:
Produkt dostępny
Gwarancja:
12-24 miesiące po rejestracji
Czas realizacji:
Zapytaj o czas realizacji przed zakupem

Gwarancja

brutto 25 894,94 zł 31 734,00 zł
netto 21052,80 zł 25800,00 zł

Najniższa cena tego produktu w ciągu 30 dni przed obniżką wyniosła 25 260,26 zł.

Ilość
sztuk:

 

 

 

Szkolenie z obsługi pieca gratis

 

Doskonałe rezultaty gotowania

MultiSteam

Innowacyjna, opatentowana technologia wprowadzania podwójnej pary, 5 razy szybsza niż w tradycyjnych systemach (bojler lub natrysk bezpośredni) dzięki wstępnemu podgrzewaniu wody. Szybsza i gęstsza para, zapewniająca równomierne gotowanie

 

DryOut Plus

Umożliwia aktywne usuwanie wilgoci z komory w celu uzyskania bardziej chrupiącej tekstury dzięki unikalnej technologii niskociśnieniowej. Chrupiące, złociste, bardzo szybkie i doskonałe rezultaty

 

TSC (Kontrola stabilności termicznej)

Unikalny, opatentowany system, który zapewnia maksymalną stabilność termiczną podczas gotowania w niskiej temperaturze z minimalnymi odchyleniami (± 0,2ºC). Wysoka precyzja przy niskich temperaturach lub gotowaniu próżniowym. System TSC mierzy temperaturę w komorze pieca kilka razy na sekundę i przekazuje wymaganą ilość energii. Oszczędność energii, bez odchyleń temperatur wynika z zużywania energii niezbędnej tylko do utrzymania stabilnej temperatury podczas każdego gotowania.

 

Większy komfort użytkowania

Sous-vide, jedno- i wielopunktowe sondy z magnetycznym złączem plug & play lub wewnętrzną sondą jednopunktową lub sondą wielopunktową

Dzięki nowemu złączu magnetycznemu podłączenie sondy jeszcze nigdy nie było tak szybkie i łatwe

Zintegrowana rynienka ociekowa

Wbudowane oświetlenie LED

Większa skuteczność i wydajność

Wysokiej jakości izolacja termiczna

Komora grzewcza wykonana ze stali AISI 304 i AISI 316L (modele MAX). Jej duża wytrzymałość gwarantuje doskonałe gotowanie i znaczną oszczędność energii

Szkło niskoemisyjne

Najnowocześniejsza, wysokowydajna technologia nawiewu SmartWind

Szybsze i bardziej równomierne gotowanie dzięki termodynamicznej konstrukcji wentylatora w połączeniu z z inteligentnym zarządzaniem prędkością i kierunkiem obrotów

Mycie automatyczne

Większa ochrona żywności

UltraVioletSteam

Ta opatentowana technologia może wytwarzać absolutnie czystą, wysterylizowaną parę, która jest wolna od patogenów nawet w niskich temperaturach, dzięki systemowi promieniowania ultrafioletowego (opcja)

Rączka oraz komponenty wykonane z tworzyw o właściwościach antybakteryjnych

Dodany komponent antybakteryjny umożliwia lepszą ochronę przed rozprzestrzenianiem się zarazków i bakterii, zapewniając w ten sposób czystą i higieniczną powierzchnię

Panele sterowania COOK MASTER & BAKE MASTER

Większa precyzja gotowania

Zarządzaj swoimi piecami COOK MASTER i BAKE MASTER z łatwością i kontrolą. Wyposażony w intuicyjnie zaprojektowany wyświetlacz LED, umożliwiający gotowanie na wysokim poziomie z maksymalną precyzją

Dostosuj parametry pieca poprzez wybór pary, temperatury, czasu lub sondy oraz prędkości wentylatora, aby zapewnić doskonałe gotowanie

Dzięki pamięci szybkiego dostępu można zapisać najczęściej używane programy gotowania i uruchamiać je automatycznie. Ponadto można zapisać do 40 różnych programów gotowania

 

Opis:

  • Piec Mychef Cook Master to idealne rozwiązanie dla restauracji, hoteli, usług cateringowych i zakładów produkcyjnych
  • Piec posiada 3 tryby gotowania: Konwekcja (od 30 °C do 260 °C)/Mieszany: konwekcja + para (od 30 °C do 260 °C)/ Para wodna nasycona (od 30 °C do 130 °C)
  • SmartWind - szybsze, w pełni równomierne gotowanie dzięki inteligentnemu systemowi, który reguluje kierunek obrotów wentylatorów i ich prędkość
  • 4 prędkości wentylatora
  • MultiSteam - opatentowana technologia podwójnego wtrysku pary
  • DryOut Plus - aktywne usuwanie wilgoci z komory za pomocą technologii niskociśnieniowej. Technologia zapewniająca chrupiące, złociste, ultraszybkie i doskonałe rezultaty
  • TSC (Kontrola stabilności termicznej) - unikalny, opatentowany system, który zapewnia maksymalną stabilność termiczną podczas gotowania w niskiej temperaturze z minimalnymi odchyleniami (± 0,2ºC)
  • Programy + Fazy gotowania w każdym programie (40 + 3)
  • 7 przycisków szybkiego dostępu do zapisanych programów
  • Jednopunktowa sonda wewnętrzna
  • System automatycznego czyszczenia
  • Automatyczne nagrzewanie wstępne - bardzo szybkie nagrzewanie wstępne
  • Manualna regeneracja
  • Wyświetlacz LED
  • Wizualny i dźwiękowy alarm zakończenia gotowania
  • Oświetlenie LED - minimalne zużycie i maksymalny czas działania
  • Niskoemisyjne, drzwi z podwójną szybą, mocowane na zawiasach i umożliwiające łatwe czyszczenie
  • Niezwykle odporna komora ze stali nierdzewnej AISI 304 18/10, w pełni spawana, z zaokrąglonymi krawędziami (odpływ przez zintegrowany syfon)
  • Automatyczny system odprowadzania wody działa nawet przy otwartych drzwiach
  • Rączka i elementy z tworzywa sztucznego są pokryte powłoką antybakteryjną
  • Stopień ochrony IPX4

 

Wyposażenie dodatkowe:

  • MYCHA245 - zestaw przyłączy do wody i odpływu - akcesoria do szybkiego i łatwego podłączenia dopływu i odpływu wody zawiera w zestawie 5 tabletek CleanDuo
  • MYCHA384 - zestaw UltraVioletSteam: całkowicie czysta, wysterylizowana i wolna od patogenów para dzięki opatentowanej technologii promieniowania ultrafioletowego
  • MYCHA452 - podstawa z prowadnicami GN 2/3 odległość między prowadnicami: 68 mm
  • MYCHA463 - okap kondensacyjny pochłania i skrapla parę wodną z komina. Łatwa instalacja
  • MYCHA466 - przedni okap kondensacyjny pochłania i skrapla parę wodną z komina i drzwi pieca. Łatwa instalacja
  • MYCHA469 - przedni okap kondensacyjny z filtrem węglowym pochłania i skrapla parę wodną z komina i drzwi pieca Łatwa instalacja
  • MYCHA185 - sonda Sous-vide 1,5 mm z pojedynczym punktem pomiarowym i złączem magnetycznym

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary [mm]: 520x680x625
  • Moc [kW]: 6,3
  • Zasilanie [V]: 400
  • Pojemność: 6xGN2/3
  • Waga [kg]: 60
  • Odległość między prowadnicami [mm]: 68
  • Zakres temperatury [°C]: 30 - 260
  • Rekomendowana liczba porcji: 20 - 80

 

Gwarancja wynosi 12 miesięcy. Warunkiem udzielenia 24-miesięcznej gwarancji jest rejestracja urządzenia na stronie producenta: https://mychef.distform.com/en/warranty-activation/ 

Dane techniczne

  • Gwarancja 12-24 miesiące po rejestracji
  • Czas realizacji Zapytaj o czas realizacji przed zakupem
  • Producent Resto Quality

Komentarze

Napisz swoją opinię

Piec konwekcyjno-parowy elektryczny | system myjący | 6xGN2/3 | 6,3 kW | 400 V | Mychef Cook MASTER Compact 623E TSC

Napisz swoją opinię

Twój e-mail
Nazwa produktu
Pytanie o produkt