• %

Piec piekarniczo - cukierniczy Nano Scroll Bakery 6 x 600 x 400 sterowany elektromechanicznie Nr kat.: 219300

Dostępność:
Produkt niedostępny
Gwarancja:
Czas realizacji:
Zapytaj o czas realizacji przed zakupem

Gwarancja

brutto 13 282,89 zł 14 758,77 zł
netto 10799,10 zł 11999,00 zł

Najniższa cena tego produktu w ciągu 30 dni przed obniżką wyniosła 12 544,95 zł.

Ilość
sztuk:

 

 

 

PIECE KONWEKCYJNO-PAROWE NANO SCROLL BAKERY

Piece NANO SCROLL BAKERY zaprojektowane zostały z myślą nie tylko o gastronomii lecz także o cateringu, supermarketach, szpitalach, kuchniach przemysłowych, szkołach czy przedszkolach

Prosty i intuicyjny panel sterujący

PODSTAWOWE METODY GOTOWANIA W PIECACH NANO SCROLL BAKERY:

  • Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-280°C
  • Metoda idealna szczególnie dla wypieków cukierniczych i piekarniczych
  • Gotowanie w kombinacji gorącego powietrza i pary w temperaturze 30-230°C
  • Szczególnie polecana do pieczenia wszelkiego rodzaju mięs i ryb, jak i wypieków piekarniczych co gwarantuje chrupiącą skórkę chleba i bułek
  • Gotowanie na parze w temperaturze 35-130°C
  • Metoda idealna do gotowania warzyw, owoców, ryb, pyz wielkopolskich

FUNKCJE I CECHY PIECÓW NANO SCROLL BAKERY:

  • Ustawienie czasu
  • Umożliwia ustawienie pracy pieca do 2 godzin lub prace trybie NON-STOP dla potraw wymagających dłuższej obróbki termicznej
  • Bezpośrednie wytwarzanie pary
  • Para wytwarzana jest poprzez bezpośredni natrysk wody na grzałki.
  • Proces ten sterowany jest elektronicznie i posiada 10-cio stopniowa regulacje zaparowania
  • Wentylatory z auto-rewersem
  • Auto-rewers, czyli automatyczna zmiana kierunku obrotu wentylatora, gwarantuje jednorodna temperaturę w całej komorze pieca

NANO Technology

  • Pokrętła, panel sterowania oraz klamka pokryte są farba zawierająca nanocząsteczki srebra, które niszczą drobnoustroje, bakterie, wirusy i grzyby

POZOSTAŁE CECHY PIECÓW NANO SCROLL BAKERY:

  • Uszczelka drzwi wykonana z grubego i odpornego na wysokie temperatury silikonu. Łatwa do samodzielnej wymiany
  • Izolowana obudowa pieca nie tylko wpływa na oszczędność energii elektrycznej, ale i zwiększa bezpieczeństwo personelu kuchni
  • Podwójnie przeszklone drzwi do komory oraz oświetlenie halogenowe ułatwiają obserwacje procesów zachodzących w piecu
  • Zewnętrzna szyba pieca chłodzona grawitacyjnie
  • Łatwe otwieranie wewnętrznej szyby drzwi
  • Rynienka pod drzwiami zapobiega kapaniu skondensowanej pary, szczególnie po gotowaniu w cyklu mieszanym i na parze
  • Tłoczona komora pieca z zaokrąglonymi narożnikami ułatwia czyszczenie pieca
  • Komora wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304
  • Drzwi z zawiasem po lewej
  • Podłączenie do sieci wodnej: ¾” gwint zewnętrzny, maksymalna temp.: +30°C, 150-200 kPa (2 bary), wyłącznie uzdatniona, zmiękczona maksymalnie do 5°f

Dane techniczne

  • Gwarancja
  • Czas realizacji Zapytaj o czas realizacji przed zakupem
  • Producent Nano Grafen

Komentarze

Napisz swoją opinię

Piec piekarniczo - cukierniczy Nano Scroll Bakery 6 x 600 x 400 sterowany elektromechanicznie

Napisz swoją opinię

Twój e-mail
Nazwa produktu
Pytanie o produkt