- %

Najniższa cena tego produktu w ciągu 30 dni przed obniżką wyniosła 25 425,58 zł.
Wypełnij formularz i sprawdź ofertę przygotowaną specjalnie dla Ciebie
Opis:
Parametry techniczne:
*Maksymalna pojemności wsadu ciasta odnosi się do stosunku mąki do wody 1:0,6 i może się różnić w zależności od przepisu,
Minimalna pojemności wsadu ciasta stanowi około 20% maksymalnej pojemności,
W przypadku ciast ciężkich o hydracji poniżej 55% - takich jak makarony jajeczne i ciasta drożdżowe, należy zmniejszyć maksymalny wsad mąki o 50%,
brutto | 83 144,93 zł |
|
netto | 67597,50 zł |
|
brutto | 3.00 |
netto | 2608.89 zł |
brutto | 9 174,74 zł |
|
netto | 7459,14 zł |
|
brutto | 27,01 zł |
|
netto | 21,96 zł |
|
brutto | 8.00 |
netto | 6.81 zł |
brutto | 5 452,64 zł |
|
netto | 4433,04 zł |
|
brutto | 33 037,40 zł |
|
netto | 26859,67 zł |
|
brutto | 15,35 zł |
|
netto | 12,48 zł |
|