- %

Najniższa cena tego produktu w ciągu 30 dni przed obniżką wyniosła 23 849,21 zł.
Wypełnij formularz i sprawdź ofertę przygotowaną specjalnie dla Ciebie
Opis:
Parametry techniczne:
*Maksymalna pojemności wsadu ciasta odnosi się do stosunku mąki do wody 1:0,6 i może się różnić w zależności od przepisu,
Minimalna pojemności wsadu ciasta stanowi około 20% maksymalnej pojemności,
W przypadku ciast ciężkich o hydracji poniżej 55% - takich jak makarony jajeczne i ciasta drożdżowe, należy zmniejszyć maksymalny wsad mąki o 50%,
brutto | 4 806,23 zł |
|
netto | 3907,50 zł |
|
brutto | 30 684,27 zł |
|
netto | 24946,56 zł |
|
brutto | 1 865,89 zł |
|
netto | 1516,98 zł |
|
brutto | 53.00 |
netto | 43.89 zł |
brutto | 167.00 |
netto | 135.96 zł |
brutto | 4 891,91 zł |
|
netto | 3977,16 zł |
|
brutto | 26 509,11 zł |
|
netto | 21552,12 zł |
|
brutto | 5 346,99 zł |
|
netto | 4347,14 zł |
|