- %

Najniższa cena tego produktu w ciągu 30 dni przed obniżką wyniosła 23 849,21 zł.
Wypełnij formularz i sprawdź ofertę przygotowaną specjalnie dla Ciebie
Opis:
Parametry techniczne:
*Maksymalna pojemności wsadu ciasta odnosi się do stosunku mąki do wody 1:0,6 i może się różnić w zależności od przepisu,
Minimalna pojemności wsadu ciasta stanowi około 20% maksymalnej pojemności,
W przypadku ciast ciężkich o hydracji poniżej 55% - takich jak makarony jajeczne i ciasta drożdżowe, należy zmniejszyć maksymalny wsad mąki o 50%,
brutto | 11 617,04 zł |
|
netto | 9444,75 zł |
|
brutto | 10.00 |
netto | 8.66 zł |
brutto | 88.00 |
netto | 71.79 zł |
brutto | 34,80 zł |
|
netto | 28,30 zł |
|
brutto | 647,74 zł |
|
netto | 526,62 zł |
|
brutto | 28 926,06 zł |
|
netto | 23517,12 zł |
|
brutto | 15.00 |
netto | 12200.00 zł |
brutto | 62.00 |
netto | 50.51 zł |