- %

Najniższa cena tego produktu w ciągu 30 dni przed obniżką wyniosła 19 917,14 zł.
Wypełnij formularz i sprawdź ofertę przygotowaną specjalnie dla Ciebie
Opis:
Parametry techniczne:
*Maksymalna pojemności wsadu ciasta odnosi się do stosunku mąki do wody 1:0,6 i może się różnić w zależności od przepisu,
Minimalna pojemności wsadu ciasta stanowi około 20% maksymalnej pojemności,
W przypadku ciast ciężkich o hydracji poniżej 55% - takich jak makarony jajeczne i ciasta drożdżowe, należy zmniejszyć maksymalny wsad mąki o 50%,
brutto | 26.00 |
netto | 21.32 zł |
brutto | 3.00 |
netto | 3139.00 zł |
brutto | 146.00 |
netto | 119.23 zł |
brutto | 87,64 zł |
|
netto | 71,25 zł |
|
brutto | 21 182,15 zł |
|
netto | 17221,26 zł |
|
brutto | 17,22 zł |
|
netto | 14,00 zł |
|
brutto | 10 518,57 zł |
|
netto | 8551,68 zł |
|
brutto | 120,59 zł |
|
netto | 98,04 zł |
|