- %

Najniższa cena tego produktu w ciągu 30 dni przed obniżką wyniosła 12 867,77 zł.
Wypełnij formularz i sprawdź ofertę przygotowaną specjalnie dla Ciebie
Opis:
Parametry techniczne:
*Maksymalna pojemności wsadu ciasta odnosi się do stosunku mąki do wody 1:0,6 i może się różnić w zależności od przepisu,
Minimalna pojemności wsadu ciasta stanowi około 20% maksymalnej pojemności,
W przypadku ciast ciężkich o hydracji poniżej 55% - takich jak makarony jajeczne i ciasta drożdżowe, należy zmniejszyć maksymalny wsad mąki o 50%,
brutto | 87,58 zł |
|
netto | 71,20 zł |
|
brutto | 30 782,28 zł |
|
netto | 25026,24 zł |
|
brutto | 107.00 |
netto | 87.19 zł |
brutto | 60.00 |
netto | 49.41 zł |
brutto | 131.00 |
netto | 106.57 zł |
brutto | 34 427,70 zł |
|
netto | 27990,00 zł |
|
brutto | 5 121,90 zł |
|
netto | 4164,15 zł |
|
brutto | 2.00 |
netto | 1771.54 zł |