- %

Najniższa cena tego produktu w ciągu 30 dni przed obniżką wyniosła 9 086,26 zł.
Wypełnij formularz i sprawdź ofertę przygotowaną specjalnie dla Ciebie
Opis:
Parametry techniczne:
*Maksymalna pojemności wsadu ciasta odnosi się do stosunku mąki do wody 1:0,6 i może się różnić w zależności od przepisu.
Minimalna pojemności wsadu ciasta stanowi około 20% maksymalnej pojemności.
W przypadku ciast ciężkich o hydracji poniżej 55% - takich jak makarony jajeczne i ciasta drożdżowe, należy zmniejszyć maksymalny wsad mąki o 50%.
brutto | 10 036,80 zł |
|
netto | 8160,00 zł |
|
brutto | 81.00 |
netto | 66.01 zł |
brutto | 2 958,35 zł |
|
netto | 2405,16 zł |
|
brutto | 42,19 zł |
|
netto | 34,30 zł |
|
brutto | 17.00 |
netto | 14.35 zł |
brutto | 74.00 |
netto | 60.18 zł |
brutto | 3 920,63 zł |
|
netto | 3187,50 zł |
|
brutto | 1.00 |
netto | 1625.20 zł |