- %

Najniższa cena tego produktu w ciągu 30 dni przed obniżką wyniosła 26 612,28 zł.
Wypełnij formularz i sprawdź ofertę przygotowaną specjalnie dla Ciebie
Opis:
Parametry techniczne:
*Maksymalna pojemności wsadu ciasta odnosi się do stosunku mąki do wody 1:0,6 i może się różnić w zależności od przepisu,
Minimalna pojemności wsadu ciasta stanowi około 20% maksymalnej pojemności,
W przypadku ciast ciężkich o hydracji poniżej 55% - takich jak makarony jajeczne i ciasta drożdżowe, należy zmniejszyć maksymalny wsad mąki o 50%,
brutto | 13.00 |
netto | 11.30 zł |
brutto | 81.00 |
netto | 66.45 zł |
brutto | 812.00 |
netto | 660.20 zł |
brutto | 13.00 |
netto | 11.28 zł |
brutto | 12.00 |
netto | 10.04 zł |
brutto | 347.00 |
netto | 282.40 zł |
brutto | 70,63 zł |
|
netto | 57,42 zł |
|