• %
Bagieciarka piekarnicza | rogalikarka | urządzenie do produkcji francuskich bagietek | paluchów | dwa cylindry  50 cm | FRF500
  • Bagieciarka piekarnicza | rogalikarka | urządzenie do produkcji francuskich bagietek | paluchów | dwa cylindry  50 cm | FRF500
  • Bagieciarka piekarnicza | rogalikarka | urządzenie do produkcji francuskich bagietek | paluchów | dwa cylindry  50 cm | FRF500
  • Bagieciarka piekarnicza | rogalikarka | urządzenie do produkcji francuskich bagietek | paluchów | dwa cylindry  50 cm | FRF500

Bagieciarka piekarnicza | rogalikarka | urządzenie do produkcji francuskich bagietek | paluchów | dwa cylindry 50 cm | FRF500 Nr kat.: FRF500

Dostępność:
Produkt dostępny
Gwarancja:
12 miesięcy
Czas realizacji:
Zapytaj o czas realizacji przed zakupem

Gwarancja

brutto 24 387,91 zł 30 909,90 zł
netto 19827,57 zł 25130,00 zł

Najniższa cena tego produktu w ciągu 30 dni przed obniżką wyniosła 25 193,40 zł.

Ilość
sztuk:

 

 

 

Opis:

  • Profesjonalna bagieciarka piekarnicza przeznaczona do produkcji bagietek, paluchów, rogalików, drożdżówek, bochenków chleba, spodów do ciasta, a nawet bułek do hotdogów poprzez wałkowanie i zwijanie kęsów ciasta
  • Urządzenie idealne do piekarni, cukierni, małych i średnich przedsiębiorstw
  • Rogalikarka wydłuża i formuje ciasto w zakresie gramatury 20 – 1000 g
  • Maksymalna długość formowanego ciasta wynosi 50 cm
  • Prosta regulacja grubości ciasta poprzez ustawienie odległości między wałkami
  • Urządzenie wyposażone jest w taśmy przenośnikowe z wełnianą powłoką filcową
  • Dwa polerowane i chromowane wałki zamontowane na wysokiej jakości dodatkowo uszczelnianych łożyskach
  • Rogalikarka zapewnia doskonały i powtarzalny za każdym razem kształt ciasta
  • Chromowana powłoka wałków sprawia, że ciasto nie przywiera do ciasta
  • Możliwość przeniesienia uformowanego ciasta do przedniej (z tej samej strony, której było podawane przy obsłudze jednoosobowej) lub tylnej półki odbiorczej
  • Istnieje również możliwość odłączenia taśm rolujących, tak aby urządzenie służyło do rozwałkowywania ciasta na pizzę (spodów do pizzy)
  • Wbudowane w rogalikarkę narzędzie do francuskich bagietek, pozwalające na wydłużenie procesu zwijania i wałkowania ciasta, aby osiągnąć dokładną pożądaną długość i grubość formowanego ciasta
  • Osłony zabezpieczające i dwie boczne ścianki wykonane ze stali nierdzewnej z dodatkiem specjalnego stopu nierdzewnego aluminium, polerowanego tak, aby nie osadzał się kurz i mąka
  • Przycisk bezpieczeństwa pozwalająca na awaryjne zatrzymanie pracy urządzenia
  • Nowoczesny design
  • Prosta w obsłudze i utrzymaniu w czystości konstrukcja, gwarantująca cichą i bezawaryjną pracę
  • Urządzenie wyposażone jest w nylonowe kółka ułatwiające przemieszczenie 
  • Wszystkie komponenty mające kontakt z żywnością spełniają wszystkie normy HACCP

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 880x1320x1200
  • Moc [kW]: 0,55
  • Zasilanie [V]: 230/400
  • Szerokość wałka [mm]: 500
  • Zakres wagi ciasta [g]: 20 - 1000
  • Wydajność [szt,/h]: 1000/1500
  • Waga [kg]: 170

 

 

Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia

Dane techniczne

  • Gwarancja 12 miesięcy
  • Czas realizacji Zapytaj o czas realizacji przed zakupem
  • Producent Resto Quality

Komentarze

Napisz swoją opinię

Bagieciarka piekarnicza | rogalikarka | urządzenie do produkcji francuskich bagietek | paluchów | dwa cylindry 50 cm | FRF500

Napisz swoją opinię

Twój e-mail
Nazwa produktu
Pytanie o produkt