• -18%
Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400 | BAKE 66
  • Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400 | BAKE 66
  • Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400 | BAKE 66
  • Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400 | BAKE 66
  • Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400 | BAKE 66
  • Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400 | BAKE 66
  • Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400 | BAKE 66
  • Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400 | BAKE 66
  • Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400 | BAKE 66
  • Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400 | BAKE 66
  • Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400 | BAKE 66
  • Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400 | BAKE 66
  • Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400 | BAKE 66

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400 | BAKE 66 Nr kat.: BAKE 66

Dostępność:
Produkt dostępny
Gwarancja:
12 miesięcy
Czas realizacji:
Zapytaj o czas realizacji przed zakupem

Gwarancja

brutto 22 642,62 zł 27 748,31 zł
netto 18408,63 zł 22559,60 zł

Najniższa cena tego produktu w ciągu 30 dni przed obniżką wyniosła 22 087,65 zł.

Ilość
sztuk:

 

 

 

Opis:

  • Modułowy, szamotowy piec piekarniczy dedykowany do wyrobów cukierniczo-piekarniczych
  • Komora o wysokości 18 cm - idealna do wypieku pizzy
  • Prosty i wygodny manualny panel sterowania
  • Wyższa efektywność energetyczna dzięki wysokiej jakości izolacji
  • Dźwignia regulująca poziom wilgotności w komorze
  • Niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych
  • Płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory
  • Duże okno wizyjne umożliwia kontrolę procesu pieczenia
  • Wewnętrzne oświetlenie komory
  • Wentylowane płyty szamotowe
  • Hartowane szkło
  • Wytrzymały oraz wygodny uchwyt drzwi
  • Profesjonalne sprężynowe zawiasy drzwi
  • Solidna, wzmocniona i trwała konstrukcja pieca
  • Front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, a obudowa ze stali malowanej proszkowo
  • Możliwość wyposażenia w płytę szamotową górną
  • Możliwość dokupienia podstawy, okapu i komory wzrostowej
  • Urządzenie dostarczane jest bez kabla i wtyczki
  • Możliwość zakupu pieca z elektronicznym panelem sterowania (model BAKE D)

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary wewnętrzne [mm]: 830x1240x180 (x2)
  • Wymiary zewnętrzne [mm]:1130x1400x750
  • Ilość komór: 2
  • Moc [kW]: 20,4
  • Zasilanie [V]: 400
  • Temperatura [°C]: 50-400
  • Waga [kg]: 225
  • Pojemność pizz: 12x 40 cm
  • Ilość blach 60x40 cm: 4+4

 

Wyposażenie dodatkowe:

  • Okap KT 6/66
  • Podstawa pod piec ST 6/66
  • Górna płyta szamotowa MOD, 66 R
  • możliwość zamontowania kabla 3m z wtyczką 16/32 A - 150 zł netto

 

Dlaczego warto wybrać piec modułowy Resto Quality BAKE 66 ?

  • W pełni profesjonalny piec do cukierni/piekarni wyprodukowany we Włoszech
  • Możliwość piętrowania pieca w moduły
  • Niezależne sterowanie grzałkami w dolnej i górnej części komory pieca
  • Komora o wysokości 18 cm - idealna do wypieku pizzy
  • Temperatura maksymalna to aż 400°C
  • Możliwość wyposażenia pieca również w górną płytę szamotową dla osiągnięcia większej równomierności wypieku
  • 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski

 

 

 

Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia

Dane techniczne

  • Gwarancja 12 miesięcy
  • Czas realizacji Zapytaj o czas realizacji przed zakupem
  • Producent Resto Quality

Komentarze

Napisz swoją opinię

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400 | BAKE 66

Napisz swoją opinię

Twój e-mail
Nazwa produktu
Pytanie o produkt